Ana Sayfa

ÜCRETSİZ BİLGİLENDİRME :0212-265-50 95.05323249429---

mamul resimler * Pratik leke temizleme bilgileri..-*-HİZMETLERİMİZ..

hurriyet haber

20 Kasım 2008 Perşembe

Koltuk Döşeme, Onarımı


İhtiyacınız olan hernevi Koltuk Döşeme, Onarımı; Kumaş, Sünger değişimi, Cila, Kırılmış olan iskelet onarımı ve aklınıza gelebilecek her türlü hasarların onarımı yapılmaktadır.



Otel ve Yatlarınız koltuk döşeme, onarımları ve Ahşap bakımları (Cila, İskelet) onarımı



Koltuk Döşeme, Antika Koltuk Takımlarının Restorasyon, Cila ve Döşemesi, Minder Yapımı, Mobilya Tamir ve Cila işleri, Otel, Kafe, Restaurant ve Alışveriş Mağazalarına Duvar Kaplaması, Deri Döşeme, Sandalye Onarım, Cila ve Döşemesi, Yüz Değişimi, Özel Oturma Grupları Üretimi, Puf Üretimi, Kişiye Özel Üretim SeçenekleriBirinci sınıf malzeme ,işçilik Uzman kadromuz tarafından itina ile yapılmaktadır.

*Koltuklarınızdan sıkıldınız mı ? Size değişik çözümler sunan "mervedösemenin alanında uzmanlaşmış olan çalışanları tarafından koltuk takımınızın incelemeye alınmasından sonra eğer koltuğunuz iskeleti değişmeye elverişliyse çalışanlarımız tarafından koltuğunuzda gerekli değişikliklerden sonra eski olan koltuk takımınız yeni bir görünüme kavuşmaktadır.

*Koltuğunuzda rahat edemiyor musunuz koltuğunuzun yastığı ufak mı geliyor, pufunuz sizi rahatsız mı ediyor eğer öyleyse geç kalmadan arayın sizin istemiş olduğunuz doğrultuda ve isteklerinizi karşılıyalım.

Not: MERVE DÖŞEME arızalı ürünlerinizi evinizden alıp evinize teslim etmektedir.İstanbul'un her noktasına servisimiz mevcuttur.







-

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı